Yuki, een innovatief boekhoudplatform.

Boekhouden zonder zelf te boeken en toch een actueel inzicht in de financiële cijfers van je onderneming. Een compleet digitaal archief, een digitale postbus en een financieel dashboard zorgen ervoor dat je via je eigen Yuki omgeving altijd van alle gemakken van online boekhouden wordt voorzien. Met als belangrijk voordeel dat je zelf niet hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben.

Lees meer

Vergoeding binnenlandse dienstreizen: nieuwe voorwaarden en bedragen

Vergoeding binnenlandse dienstreizen: nieuwe voorwaarden en bedragen

De werknemer die voor het werk een dienstreis moet ondernemen, maakt onderweg kosten om te eten en te drinken. De kosten mogen op forfaitaire wijze door de werkgever vergoed worden.
De belastingvrije forfaits zijn gebaseerd op de forfaits die ambtenaren hiervoor ontvangen. Deze forfaits gelden ook als norm voor de privésector.

Lees meer

Aanpassing voordeel van alle aard voor privégebruik van IT-apparaten.

Vanaf 1 januari 2018 - aanpassing voordeel van alle aard voor privégebruik van IT-apparaten.

Veel werkgevers stellen gratis een PC, GSM of tablet ter beschikking van hun werknemers. Indien deze toestellen ook voor privédoeleinden mogen gebruikt worden, dan wordt dit beschouwd als een privé belastbaar voordeel van alle aard. Vanaf 1 januari 2018 wordt het huidige stelsel gemoderniseerd op 2 manieren.

Lees meer